Четвер, 25.04.2024, 22:47
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської райдержадміністрації

вул. Соборна, 40, смт Голованівськ, Кіровоградська обл., 26500    

e-mail: inbox6@gl.kr-admin.gov.ua     тел/факс (05252) 2-18-35

Категорії розділу
Віртуальнавиставка
ЗНО-2018
PISA-2018
Учитель року-2018
Моніторинг
Методична робота
Надходження коштів
Свято дня
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 10 » День початкової освіти
12:44
День початкової освіти

     4 листопада 2016 року видавництво "Шкільний світ" та газета "Початкова освіта" відзначили свій ювілей - 20 років. З цієї нагоди у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся День початкової освіти, організований видавництвом. На святкування були запрошені учителі, які внесли свій вклад у існування та видавництво газети. На святі побували і учителі Голованівського району, які неодноразово публікували свої напрацювання у фаховій газеті - ювілярці, була можливість зустрітися і поспілкуватися з такими людьми:  Мариною Мосієнко,генеральним директором видавництва «Шкільний світ»;  Іванною  Коберник,  радником Міністра освіти і науки України; Артуром Кочаряном, координатором  освітніх програм «Майкрософт Україна»; Мариною Пристінською та Інною Большаковою,  редакторами газети «Початкова освіта». 

        Для них  були проведені зустрічі з письменниками, твори яких внесені до нової програми з літературного читання: Тетяною  Стус (Щербаченко)авторкою  та дослідницею книжок для дітей;  Лесею Ворониною,  українською  письменницею, перекладачкою, членом Спілки письменників України та членом Асоціації українських письменників; Галиною Ткачук,  письменницею, літературознавцем; Оксаною Кротюк,  українською письменницею, членом Спілки письменників України, членом Спілки журналістів України та редактором  журналу "Малятко"Дмитром Кузьменко (Кузька Кузякін), українським дитячим письменником.

        Наші колеги відвідали методичні заходи - ворк-шопи: «Методична система Daily  (компетентнісні підходи до навчання читання та письма в початковій школі) , який провела Марина Пристінська, редактор газети «Початкова освіта», заступник директора з навчально-виховної роботи Новопечерської школи;  - презентувала Інна Большакова,  редактор газети «Початкова освіта», співавтор книжки «Квести в початковій школі»; «Скетч-ноутінг» (візуальні нотатки в початковій школі) -  підготувала Євгенія Плужник, психолог, арт-терапевт, екофасилітатор, дизайнер, художник-ілюстратор.

        Після невеличкої перерви був проведений  калейдоскоп ідей (учителі-практики ділилися цікавими напрацюваннями, власним досвідом роботи). Це стало доброю традицією ― збиратися чималою громадою вчителів початкових класів з усієї України та обмінюватися досвідом.

Категорія: Свіжі новини | Переглядів: 681 | Додав: Henry | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Форма входу
Гаряча лінія
Нова школа
Закон Про освіту
УЦОЯО
Регіональний центр
КЗ "КОІППО"
Голованівська РДА
Управління освіти
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту