Субота, 20.04.2024, 15:15
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Голованівської райдержадміністрації

вул. Соборна, 40, смт Голованівськ, Кіровоградська обл., 26500    

e-mail: inbox6@gl.kr-admin.gov.ua     тел/факс (05252) 2-18-35

Категорії розділу
Віртуальнавиставка
ЗНО-2018
PISA-2018
Учитель року-2018
Моніторинг
Методична робота
Надходження коштів
Свято дня
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Квітень » 2 » Семінар-практикум  вихователів ЗДО
12:05
Семінар-практикум  вихователів ЗДО

   23 березня 2018 року на базі Голованівського закладу дошкільної  освіти  №3 «Малятко» Голованівського району  відбувся семінар-практикум  вихователів ЗДО з проблеми «Впровадження сучасних інноваційних технологій та інтерактивних форм роботи в організацію освітньо-виховного процесу».

Мета: актуалізувати знання вихователів  щодо нормативно-правового забезпечення інноваційної діяльності ЗДО;

- розглянути основні освітні інноваційні технології, з метою подальшого застосування в навчально-виховному процесі дитячого садка;

- формувати мотивацію вихователів ЗДО для впровадження інтерактивних методів у навчальний процес;

- ознайомити учасників семінару з практикою роботи вихователя щодо проведення занять з грамоти;

- формування їх професійних умінь щодо використання ефективних підходів для розвитку мовленнєвої компетентності дітей дошкільного віку; вдосконалення педагогічної майстерності вихователів. Підсилювати професійну мотивацію.

В ході засідання вихователі мали змогу ознайомитися з творчими здобутками педагогів району з даної проблеми, переглянути  відео-презентацію , практичну роботу з дітьми, а також взяти участь в діловій грі  та майстер-класі.

Вихователі Межирічківського ЗДО «Світлячок» Юхименко Світлана Дмитрівна та Розумович Оксана Дмитрівна мали змогу презентувати та розкрити суть  проведення занять з грамоти. Розробили та презентували рекомендації для батьків  по вивченню грамоти з старшими дошкільниками. Педагоги Побузького ЗДО №3 «Ромашка» успішно продовжують  впроваджувати інноваційні технології  та інтерактивні форми роботи  в освітній процес. Скоріна Олена Миколаївна вихователь-методист Побузького ЗДО  №3«Ромашка» представила роботу свого дошкільного навчального закладу, зосередила увагу присутніх на використанні сучасних педагогічних технологій у освітньому процесі, впливу розвивального середовища дошкільного закладу на ефективність навчання і виховання дошкільнят, значенні професійної готовності педагогів для успішної реалізації завдань Базового компонента дошкільної освіти.

Голубець Наталія Казимирівна, вихователь Голованівського  ЗДО №3 «Малятко» з учасниками семінару провела «Майстер-клас» “Руками творяться дива”(мистецтво оригамі).

Цікаві форми проведення семінару спонукали кожного з учасників заходу зробити аналіз отриманої інформації, визначити особисті плани на майбутнє щодо здійснення інноваційної діяльності в ДНЗ.

 

 

 

 

 

Категорія: Свіжі новини | Переглядів: 1030 | Додав: Henry | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Форма входу
Гаряча лінія
Нова школа
Закон Про освіту
УЦОЯО
Регіональний центр
КЗ "КОІППО"
Голованівська РДА
Управління освіти
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту